Kinderfysiotherapie staat centraal tijdens het eerstvolgende Baby- en Kleutercafé.
Kinderfysiotherapie staat centraal tijdens het eerstvolgende Baby- en Kleutercafé.

Kinderfysiotherapie centraal tijdens het Baby- tot Kleutercafé

HOOGERHEIDE - Het Baby- tot Kleutercafé in de Bibliotheek Hoogerheide, Huijbergseweg 3a is dé ontmoetingsplek voor ouders: samen ervaringen uitwisselen over de ontwikkeling van baby en peuter. Iedere bijeenkomst is er ook een interessante gastspreker aanwezig. Maandag 1 april is kinderfysiotherapeute Ingrid Hegge te gast.

Kinderfysiotherapie

Ingrid Hegge staat stil bij de motorische ontwikkeling van jouw baby en peuter. Door te bewegen en te spelen ontdekken kinderen hun wereld en ontwikkelen zij hun zintuigen en motoriek. Goed bewegen is belangrijk voor de ontwikkeling van het kind. Normaal gesproken gaat deze ontwikkeling al spelenderwijs vanzelf. Soms gaat het echter niet zo makkelijk en duurt het langer voordat het kind iets onder de knie heeft. Ingrid vertelt hoe het bewegen te stimuleren is en wat fysiotherapie kan bijdragen.

In de bieb zijn ook boeken te vinden over bewegen met kinderen. Saskia Bousie van de Bibliotheek Het Markiezaat gaat er natuurlijk eentje voorlezen én... bewegen maar!

Aanmelden

Het Baby- tot Kleutercafé is iedere eerste maandag van de maand van 9.30 tot 10.30 uur (behalve de schoolvakanties). Ouders en verzorgers met kinderen van 0 tot 4 jaar die in de gemeente Woensdrecht wonen zijn meer dan welkom. Neem jouw kinderen gerust mee!

De toegang is gratis. Het is vrije inloop! Het Baby- tot Kleutercafé is onderdeel van BoekStart, dat het voorlezen aan baby's, dreumesen en peuters stimuleert. De organisatie is in handen van de Bibliotheek Het Markiezaat en Jeugdgezondheidszorg West-Brabant. [l]