Hard zwemmen in Oosterhout. FOTO M. DEN OUDEN
Hard zwemmen in Oosterhout. FOTO M. DEN OUDEN M den Ouden

Limietwedstrijd voor De Zilvermeeuw

WOENSDRECHT - Op zondag 7 april organiseerde Z&PC de Warande een limietwedstrijd in het mooie 50meter bad van de Warande in Oosterhout. Natuurlijk was ook zwemvereniging de Zilvermeeuw present. Er hadden 5 jonge zwemmers ingeschreven op afstanden van 50 tot 200 meter.

Het was erg warm en druk in het mooie bad, maar het werd een prachtige, vlotte wedstrijd. Vele spannende races later kon de stand worden opgemaakt en vertrokken de Zilvermeeuwtjes met hun begeleiding tevreden weer naar huis.

Aangezien dit voor een aantal de eerste kennismaking met een 50m bad was, waren er 11 nieuwe tijden te noteren, maar ook nog 4 persoonlijke records. Leerpuntjes komen uit elke wedstrijd, zo ook weer deze keer. Die zullen in de volgende trainingen meegenomen worden.

Volgende zondag mogen de recreanten weer naar Etten- Leur. Hier vind een gezamenlijk recreantentoernooi plaats met diverse verengingen uit West-Brabant.

Informatie betreffende zwemvereniging de Zilvermeeuw is te vinden op www.zvdezilvermeeuw.nl of via zwem@zvdezilvermeeuw.nl. [l]