Bezoek streekmuseum den Aanwas

OSSENDRECHT - De Brede Welzijnsinstelling (BWI) organiseert regelmatig ontspannende activiteiten voor mantelzorgers. We bieden een zo breed mogelijk aanbod aan zodat we alle mantelzorgers een keer iets leuks aan kunnen bieden.

Op dinsdagmiddag 21 mei wordt er een bezoek aan het streekmuseum den Aanwas georganiseerd. Onder begeleiding van Franka Stoutjesdijk en haar team gaan de mantelzorgers kennis maken met het leven van vroeger. Er is een rondleiding door het museum ook is er koffie/ thee met iets lekkers. Aan deze workshop kan iedereen deelnemen die enigszins mobiel is.

Wanneer je in een andere omgeving bent kun je even de zorgen van alle dag vergeten. Door je te laten rondleiden, informeren en beleven hoe het leven vroeger was kun je tot ontspanning komen. We weten dat veel inwoners van de gemeente Woensdrecht nog nooit kennis hebben gemaakt met het streekmuseum. Nu dus voor mantelzorgers een uitgelezen mogelijkheid om dit te ontdekken.

We drinken gezamenlijk koffie en is er ruimte om ervaringen met elkaar te delen. De mantelzorg ondersteuner van de BWI is ook aanwezig voor ondersteuning. Wanneer dit wenselijk is kan er een afspraak gemaakt worden voor een persoonlijk gesprek of huisbezoek.

Aanmelden
Locatie: Streekmuseum den Aanwas, Aanwas 29 Ossendrecht van 13.30 tot 15.30 uur

Aanmelden via de website van de BWI: info@bwiwoensdrecht.nl of Tel.: 0164-672049

Voor informatie kunt u terecht bij Lenny Winkel (coördinator mantelzorg). [l]