Arie Molendijk taxeert boeken
Arie Molendijk taxeert boeken Foto: Ed van Alem

Taxateur Arie Molendijk komt naar Ossendrecht

OSSENDRECHT - Denk je zeldzame boeken te hebben? Of bijzondere oude brieven of foto's? Laat ze dan op donderdag 2 mei taxeren door Arie Molendijk.

De Rotterdamse Arie Molendijk is landelijk bekend als taxateur van oude boeken. Hij heeft al meer dan 2000 taxatiedagen op zijn naam staan, waarvoor hij onder andere naar Canada en Autstraliƫ reisde. En donderdag komt hij naar Ossendrecht.

De taxaties vinden alleen plaats op taxatiedagen, dus niet middels foto's, telefoon of per mail. Kosten voor een taxatie zijn 5 euro van 1 tot ca. 10 boeken of seriewerken. De taxatiekosten van grotere partijen/bibliotheken, die meer tijd in beslag nemen, variƫren van 25 tot 50 euro. U krijgt altijd alle aandacht en uitleg. Een taxatierapport is zo nodig ook mogelijk, maar alleen voor waardevolle boeken met een waarde vanaf 200 euro en tegen een van tevoren afgesproken tarief.

U bent van harte welkom en wordt vriendelijk ontvangen in het hotel de Jonckheer, Aanwas 17 op donderdag 2 mei van 13.00 tot 16.00 uur. Informatie, zie onze site www.molendijkboeken.nl [l]