Blues & rockband Triple-B uit Putte.
Blues & rockband Triple-B uit Putte.

Triple-B plays Elvis

BERGEN OP ZOOM - De Putse blues & rockband Triple-B gaat op 18 mei een geheel ander optreden verzorgen dan wat de fans van Triple-B gewend zijn. Vele muzikanten zullen een muzikale droom hebben en bij Triple-B wordt die dan werkelijkheid. Ze mogen dan optreden in Gebouw T in Bergen op Zoom waar die avond een 'Different Elvis' avond is.

Drie bands mogen dan het mooie podium betreden van Gebouw T en zullen songs van The King gaan spelen, maar dan wel in een ander jasje. Triple-B is reuze trots dat ook zij zijn gevraagd en ze zijn dan ook al enkele maanden druk aan het repeteren om een lekkere set te kunnen spelen. Internet en Youtube werden afgezocht om covernummers van Elvis te vinden. Bekende covers zoals ''Can't help falling in love'' van UB40 en "Are you lonesome tonight" van The Mavericks werden toegevoegd aan de setlijst. Maar ook werden er door Triple-B zelf Elvis liedjes in een blues- of rockjasje gestoken. Volgens Ben van Hoof, gitarist-zanger van Triple-B, zijn er veel leuke covers gemaakt van Elvis liedjes, maar voor hem was er van één liedje toch wel een hele speciale cover gemaakt. "Wooden Heart" is ooit door de band Lizards Convention (wie kent ze niet) gecoverd op een beetje jazzy manier. Een mooie uitdaging vinden de leden van Triple-B het; een keer wat anders en erg leerzaam.

Dus mocht je op zaterdag 18 mei niets te doen hebben en ben je fan van Elvis, kom dan gezellig naar Gebouw T in Bergen op Zoom om te luisteren naar 'Different Elvis'. De leden van Triple-B: Viola, Kees, Peter, Ron en Ben zijn er klaar voor! Meer info van Triple-B vind je op www.bluesbandtriple-b.nl en ze zijn ook te volgen op Facebook. [l]