Hotak'68 6. FOTO JACQUELINE RITZEN
Hotak'68 6. FOTO JACQUELINE RITZEN Jacqueline Ritzen

Hotak'68 6 loopt promotie net mis

HOOGERHEIDE - In de voorjaarscompetitie maakte het 6e van Hotak een ijzersterke indruk. Aan het einde van de competitie stonden ze dan ook op een mooie 2e plaats. Doordat ze 2e waren geworden moesten ze een promotie/degradatiewedstrijd spelen tegen nummer 5 van poule 6d, TCS 3 uit Steenbergen. Bij winst zouden ze promoveren naar de 6e klasse.

Met de gehele ploeg reisde ze af naar Etten Leur waar afgelopen vrijdag nog meer beslissingswedstrijden op het programma stonden.

Hotak 6 begon uitstekend aan de wedstrijd. Zowel Roland van de Bogart als Mark Alberti wonnen hun eerste partij waardoor een 2-0 tussenstand op het bord stond. TCS 3 liet het hierbij niet zitten. Het ervaren damesteam won hierna 5 wedstrijden op rij , de rollen waren weer helemaal omgedraaid. Claudia van de Poel had vervolgens de zware taak om de 8e partij winnend af te sluiten om het TCS 3 nog moeilijk te maken . Het moest een 3-0 of een 3-1 overwinning worden om TCS nog te kunnen verslaan. Met een ijzeren wil sleepte ze er een knappe 3-2 zege uit, helaas was dit niet voldoende . Hierna werd er nog 1 partij gewonnen en 1 verloren met als resultaat een 6-4 nederlaag.

Al met al een knappe prestatie!

Ook zin om een balletje te slaan bij Hotak’68 of wilt u meer weten over onze club?

Dat kan natuurlijk, via onze FB pagina (TTV Hotak 68) en/of onze website www.hotak68.nl. [l]