Fiets-foto-puzzeltocht buurtschap De Heide

OSSENDRECHT - Het is weer zover, de fiets en puzzel-liefhebbers kunnen weer genieten van de streek in en rond Ossendrecht door deel te nemen aan onze jaarlijkse fiets-foto-puzzeltocht.

Buurtschap De Heide organiseert deze zomermaanden namelijk voor het tweeëntwintigste achtereenvolgende jaar deze activiteit. De route loopt door en in de omgeving van Ossendrecht, is ongeveer 30 km lang en onderweg zijn er, op verschillende plaatsen, foto`s getrokken.

Op zo`n foto kan een stukje van de omgeving staan, maar ook voorwerpen in tuinen of details van b.v. gebouwen. Al die foto’s staan in een willekeurige volgorde afgedrukt op het deelnameformulier welke u meekrijgt bij de routebeschrijving. Er worden geen foto’s gemaakt bij gevaarlijke punten. De opdracht is om deze foto’s in de juiste volgorde van de route te plaatsen en te noteren op het deelnameformulier.

Het mooie van deze puzzelrit is dat u zelf bepaald wanneer en hoe dikwijls u deze wilt rijden. Wat zijn namelijk de spelregels: Iedereen die graag een tochtje fietst door onze mooie streek mag eraan meedoen. In café Boulevard te Ossendrecht, of bij hotel Dekkers, kunt U vanaf zondag 23 juni, tijdens de openingsuren deelnameformulieren afhalen tegen betaling.

Deze deelnameformulieren bestaan uit een routebeschrijving, bladen met foto’s en een blad om uw oplossingen in te vullen. U mag met meerdere personen samen of individueel een formulier invullen.

Als u alle foto`s de eerste keer niet vind kun je uiteraard de tocht op een andere dag nog eens overdoen. De enige voorwaarde is dat uw oplossing op vrijdag 27 september gedeponeerd moet zijn in een bus welke aanwezig is in café De Boulevard te Ossendrecht. Voor de goede oplossingen zijn er een tiental leuke prijzen beschikbaar.

Een schiftingsvraag bepaald de uitslag als er meerdere goede oplossingen zijn. Ook deze schiftingsvraag staat op je deelnameformulier. De prijswinnaars worden begin oktober bekendgemaakt en de uitslag zal in de verschillende regionale bladen gepubliceerd worden.

Iedereen die met deze puzzeltocht meedoet wensen wij alvast veel fietsgenot en succes met het oplossen van de zoektocht. [l]