Zaterdag start Open Toernooi bij Tennisvereniging Mattemburgh

HOOGERHEIDE - De Technische Commissie van TV Mattemburgh is druk met de toernooiplanning om alle wedstrijden te plannen en een mooi toernooischema klaar te zetten. Aanstaande zaterdag 29 juni is dat ook zo ver, dan start het toernooi en gaan de tenniswedstrijden van start.

Er zijn verschillende categorieën: enkelspel, dubbelspel en ook mix zal er worden gespeeld op verschillende niveaus. Er zijn veel aanmeldingen uit de hele regio dus het belooft een heel sportieve week te worden. De hele week zal het gezellig druk zijn op het tennispark en in kantine De Sterrenclub en zal er hard worden gestreden om de punten.

Finaleweekend
In het finale weekend van 6 en 7 juli zijn er nog extra activiteiten gepland. Op zaterdag 6 juli wordt om 16 uur een demonstratiewedstrijd gespeeld. Topspelers uit de regio dagen elkaar uit voor een mooie pot tennis. Op zondag 7 juli vinden de finales plaats in alle categorieën. Dat betekent dat er vanaf 9.30 uur wordt gestart en de laatste finalewedstrijd zal om 15.30 uur de baan op gaan. Op de finaledag vindt ook de trekking plaats van de loterij met als hoofdprijs een mountainbike. Iedereen is van harte welkom om te komen kijken en te proeven van de gezellige sfeer op het tennispark. Tot slot hoopt de organisatie dat ook de weergoden ons gunstig gezind blijven in de toernooiweek! [l]