Mark Alberti, winnaar Paragames 2019.
Mark Alberti, winnaar Paragames 2019. jan

Weer mooie prijs voor Hotakspeler Mark Alberti

HOOGERHEIDE - Afgelopen weekend vond in Breda de Paragames plaats. Om de 2 jaar wordt dit grote evenement gehouden. Zo’n 20 landen doen hier aan mee. Er komen veel sporten aan bod zoals rolstoelhockey, rolstoelbasketbal en zitvolleybal. Paratafeltennis stond dit jaar ook op het programma, maar wel als demonstratiesport.

Er werd een klein opgezet toernooi (de bedoeling is dat over 2 jaar ook buitenlandse spelers zullen aantreden) gespeeld met alleen Nederlandse deelname waarbij Hotakker Mark Alberti er geen gras over liet groeien. Zelfbewust nam hij het heft in handen en walste over zijn tegenstanders heen met als resultaat de eerste prijs.

In de snikhete sporthal maakte rolstoeler Bas Rongen na een lange afwezigheid zijn rentree. Hij werd vierde, maar goed, de verwachtingen waren dan ook nog niet heel erg hoog gespannen. Eerst weer lekker spelen en dan volgt de rest vanzelf.

Ook zin om een balletje te slaan bij Hotak’68 of wilt u meer weten over onze club? Dat kan natuurlijk, via onze FB pagina (TTV Hotak 68) en/of onze website www.hotak68.nl. [l]