Het Doe Maar-tribute is één van de koplopers in het nieuwe seizoen.
Het Doe Maar-tribute is één van de koplopers in het nieuwe seizoen. Foto: Doe Maar Na

Podium Kloosterhof kijkt nu al uit naar nieuw seizoen

HOOGERHEIDE - Ook de vrijwilligers van Podium Kloosterhof gaan een paar weken met vakantie. De stichting bedankt alle bezoekers voor een geweldig goed theaterseizoen met veel uitverkochte voorstellingen. In september begint het nieuwe seizoen in MFC Kloosterhof in Hoogerheide.

VAN ONZE REDACTIE

Mooie voorstellingen zijn er genoeg, zeggen de vrijwilligers. Koplopers zijn het Doe Maar Tribute, Queen-tributeband Crazy Little Things uit Bergen op Zoom en het ABBA Tribute. Deze voorstellingen zullen snel uitverkocht zijn.

Er blijven geen voorstellingen achter qua belangstelling. Tot december staan ook de volgende artiesten en groepen op het programma: Jan Rot, Basily Gipsy Band ( zigeunermuziek), Hans Visser en Irena Filippova, een Neil Diamond-tribute en een sinterklaasvoorstelling in samenwerking met Pietengroep Woehoo, feestband Sjooloos en Winkelhart Hoogerheide.

Programma

Het programma is te vinden op www.podiumkloosterhof.nl. “Wanneer u een bepaalde artiest of groep echt wilt zien, wacht dan niet te lang met bestellen”, zegt Marinell Bruys van het podium. Op de website kan iedereen 24/7 kaarten bestellen.

Kaarten zijn ook te koop aan de bar in MFC Kloosterhof in Hoogerheide. "En we zijn de vakantieperiode altijd telefonisch te bereiken op 0164-620221. Graag tot ziens in het nieuwe theaterseizoen.”[l]