Frushoppen Ossekoppe Ossendrecht

OSSENDRECHT - Zondag 25 augustus staat het gezellige frufshoppen weer op het programma in Ossendrecht. Mooie Beierse en Tsjechische muziek gebracht door o.a. de Ossekoppe uit Ossendrecht. Bij mooi weer op het terras van eetcafe Boulevard, bij regen wordt er binnen opgetreden. Het begint om 11.00 uur.

Als gastorkest zijn Die Lagelander uit Prinsenbeek uitgenodigd. Deze kapel spelen vooral Moravische en Bohmische muziek. Maar ook een populair stukje muziek wordt er tussendoor ook gespeeld. De kapel bestaat uit 15 leden afkomstig uit prinsenbeek en omgeving en bestaan al 53 jaar. Sinds 2018 staat de club onder leiding van Antoon Brenders uit Dongen. Ook zang zal tijdens een aantal nummers niet ontbreken. De Lagelanders spelen op festivals, oktoberfeesten en andere evenementen.

Samen met de Ossekoppe verzorgen beide kapellen een prachtig concert, waarbij iedereen is uitgenodigd. Bij mooi weer een gezellige happening om de zondag mee te beginnen. We zien uw graag op 25 augustus om 11.00 in het centrum van Ossendrecht.[l]