Tweede Tuinexpo met twee exposanten

OSSENDRECHT - In navolging van de eerste editie van een TUINexpo in Ossendrecht wordt er op 31 augustus tussen 12 en 17 uur een herhaling gepland. Dit jaar zal Klaartje Gilliams samen exposeren met Mia Van Reijen.

Klaartje en Mia hebben elkaar voor het eerst ontmoet toen ze samen lid waren van de Makers Van Bergen. Mia is afkomstig uit Belgiƫ, maar is al 35 jaar woonachtig in Bergen op Zoom. Haar werken kan je omschrijven als realistisch met eigen touch. De onderwerpen zijn heel hedendaags. Vooral het weergeven van glans in voorwerpen is treffend.

Na wonen en werken in Belgie en Zweden kwam Klaartje vorig jaar in Bergen op Zoom wonen voor de liefde en de gezelligheid van deze kleine bourgondische provinciestad. Haar kunstwerken variƫren van juwelen in verscheidene materialen, pentekening, collage, schilderij tot lichtinstallatie en verder beelden in hout, metaal, papier, steen, keramiek, stof, leer, schelp en ander natuurmateriaal. Elk werk is opgebouwd uit nieuw, oud, gevonden en /of gebruikt materiaal. Zo probeert Klaartje haar ecologische footprint een beetje te verminderen.

Iedereen wordt hierbij hartelijk uitgenodigd om langs te komen en een kijkje te komen nemen. De beide dames geven u graag een extra woordje uitleg over hun creaties.[l]