Nieuwe trainer voor BC De Drieschaar

WOENSDRECHT - Badmintonclub De Drieschaar is het nieuwe seizoen gestart met een nieuwe trainer.
Larry Reith, gecertificeerd bondstrainer, geeft voortaan elke dinsdag van 18:30-20:00 uur training aan de jeugdleden. Annemiek, José, Arnold en Carolien blijven overigens ook van de partij, ook zij blijven betrokken bij de jeugdtrainingen.

Van 20.15-21.00 uur gaat Larry bovendien training geven aan de volwassen spelers van BC De Drieschaar.
In het seizoen 2018/2019 hebben onze competitieteams zich heel mooi weten te handhaven in de klasse waarin zij uitkwamen. Wie weet, zit er met de komst van Larry wel wat meer in!
Maar Larry is er niet alleen voor de competitiespelers, ook de recreatieve spelers kunnen training bij hem volgen. Een beetje meer techniek en tactiek brengen het spel al snel op een hoger niveau en dat is ook voor de recreanten mooi meegenomen!

Kom badmintonnen

Heb je na de zomervakantie het goede voornemen opgevat om te gaan sporten? Kom badmintonnen!
BC De Drieschaar heeft spelers op verschillende niveaus. Ook al heb je nog nooit gebadmintond, je kunt al heel snel leuk meespelen. Maar vergis je niet, als je met de besten mee wil doen, dan moet je beschikken over snelheid, uithoudingsvermogen, kracht en een goed loopvermogen. Badminton is niet voor niets de snelste racketsport.
Kom een kijkje nemen op dinsdagavond in sporthal De Drieschaar of neemt contact op met: Voor jeugd: José Zandee, tel. 0164-674292, vanaf 16 jaar: Deborah Mafait-Ketelaars, tel. 06-22683436.
Voor meer info: www.bcdedrieschaar.nl[l]