Alzheimer Café over 'Onbegrepen gedrag bij dementie'

HOOGERHEIDE - Het Alzheimer Café voor de gemeente Woensdrecht dat maandagavond 9 september in Hoogerheide wordt gehouden staat in het teken van het onderwerp 'Onbegrepen gedrag bij dementie'.

De bijeenkomst wordt verzorgd door Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundigen van tanteLouise die het onderwerp bespreken en daarbij handvatten aanreiken hoe er mee om te gaan.

Dementie, in welke vorm dan ook, is een vervelende ziekte die vaak gepaard gaat met een -voor anderen- moeilijk te begrijpen gedrag. Iedereen die met mensen met dementie te maken heeft wordt vroeg of laat hiermee geconfronteerd. Gelukkig zijn veel naasten vaak in staat om tot inventieve oplossingen te komen. Neemt niet weg dat je soms met de handen in het haar zit en geen idee hebt hoe je er mee om kunt gaan.

De bijeenkomst van maandagavond 9 september begint om 19.30 uur (zaal open vanaf 19.00 uur) en wordt gehouden in Woonzorgcentrum Heideduin, Heistraat 12, Hoogerheide. Iedereen is van harte welkom, de toegang is gratis en vooraf aanmelden is niet nodig. [l]