Popkoor Sugar and Spice volop in actie

HOOGERHEIDE - Het bekende popkoor Sugar and Spice uit Hoogerheide vierde vorig jaar het 10-jarig jubileum met een aantal uitverkochte shows in MFC Kloosterhof. Inmiddels zijn de voorbereidingen voor een volgende reeks shows in volle gang, maar dat weerhoudt hen er niet van ook dit najaar op verschillende plaatsen van zich te laten horen.

Zo is het koor op 7 september aanwezig op het vrijetijdsfestival van de gemeente Woensdrecht. Dit festival vindt plaats in en rond de Drieschaar in Ossendrecht van 12.00-16.00u. Belangstellenden kunnen genieten van opnames van de jubileumshow en daarnaast kunnen er kaarten gewonnen worden voor de volgende show in april 2020.
Op 14 september brengt het koor haar zangkunsten ten gehore tijdens ‘Kunsten in de Monumenten’ in Bergen op Zoom. Het koor is te horen in ’t Zwijnshoofd van 14.50-15.30u.
In het laatste weekend van september is Sugar and Spice uitgenodigd voor het korenfestival in Oosterhout, en wel op zaterdag de 28e.

Muzikale middag
Tot slot organiseert het koor op 20 oktober een muzikale middag in de Harmoniezaal in Ossendrecht: ‘Sugar and Spice zingt met…..’, waar ook de koren Gossie Nokkie en Voices in Harmony zullen optreden. Iedereen is welkom op deze middag en de entree is gratis! De aanvangstijd zal later nog bekend gemaakt worden.
Kortom, het koor bruist en staat te popelen zoveel mogelijk mensen te entertainen de komende maanden!
Info: Els van Velthoven, voorzitter elsvv@kpnmail.nl tel. 06-18665571 Marielle Tempelaars, dirigent mtempelaars@me.com
www.gemengdkoorsugarandspice.nl [l]