Loopgroep SPADO Hoogerheide. FOTO AV SPADO
Loopgroep SPADO Hoogerheide. FOTO AV SPADO AV SPADO

SPADO-loopgroep start met instuifavond

HOOGERHEIDE - Met een open instuif / trainingsavond op woensdag 11 september gaat in Hoogerheide een nieuwe loopgroep van de Bergse atletiekvereniging SPADO van start.

De loopgroep komt voort uit de beginnerscursus Learn2Run die in het voorjaar in Hoogerheide plaatsvond. De 44 deelnemers hebben de cursus allemaal afgeronden kunnen nu 5 km aaneengesloten rennen. Een groep van 8 lopers ging door voor de 10km en gaat nu verder bij SPADO, maar wel in Hoogerheide.

We beginnen om 19.30u vanaf het Oude Raadhuysplein in Hoogerheide. De training duurt zo'n anderhalf uur. Om mee te kunnen doen moet je 7 à 8 kilometer aaneengesloten kunnen hardlopen. Het tempo is zo'n 9 km/u.

Esther van den Berg gaat de groep trainen, zij is een enthousiaste, inspirerende en gediplomeerde hardlooptrainer bij SPADO en zelf een zeer ervaren loper die vele marathons heeft volbracht. Assistent trainers worden Marieken de Lange en Joyce van Wintershoven.

Info
We nodigen dus alle lopers van harte uit om mee te trainen op de instuif/trainingsavond op 11 september. Komend voorjaar zal er ook een nieuwe beginnerscursus starten. Voor meer informatie kun je mailen naar learn2runwoensdrecht@gmail.com of bellen met Esther op 06-15963207. [l]