Overzichtfoto van het evenement in 2018
Overzichtfoto van het evenement in 2018 Rien van Tillo

Volleybalvereniging VAT start seizoen met Join Volleybal Tour bus

HOOGERHEIDE - De JoinVolleybalTour bestaat uit een gepimpte volleybalbus met opblaasbare volleybalattracties die een heel schoolplein kunnen vullen. Leuk voor iedereen om actief met volleybal kennis te maken of volleybalskills te testen. Fun staat voorop en alle coole moves komen aan bod; smashen, springen, mikken, serveren, een set-up geven en passen. Je kan als een professional naar de bal duiken en natuurlijk komt er een veld mee om alle moves direct in de praktijk te brengen.

Deze VAT-Jeugdmiddag wordt gehouden op 22 september in MFC Kloosterhof en zal starten om 12.45 uur. Er zullen groepjes gemaakt worden, afhankelijk van hoeveel vriendjes, vriendinnetjes, broertjes of zusjes je hebt meegenomen. Kom je toevallig alleen? Geen probleem, dan wordt je gewoon bij een groepje ingedeeld! Per groepje ga je vervolgens de verschillende onderdelen af. Tussendoor is er ook tijd voor pauze en er wordt gezorgd voor een versnapering. Als laatste is er ook nog ruimte om vrij te spelen.

Het programma zal duren tot ca. 16.00 uur, met uitloop naar 17.00 uur. Entree voor dit evenement is gratis! Om voor genoeg versnaperingen te kunnen zorgen willen we jullie vragen aan te geven of wij jullie kunnen verwelkomen op deze middag. Laat ook even weten of en hoeveel personen je mee neemt! Als je mee wilt doen aan deze middag, stuur dan een berichtje naar TC@vv-vat.nl met volgende gegevens: naam, hoeveel personen neem je mee en eventuele opmerkingen/bijzonderheden. Wij hopen je natuurlijk te mogen verwelkomen deze middag, dus geef je snel op! Lukt het je niet om op deze dag met volleybal kennis te maken, maar wil je dit wel graag? Neem dan gewoon contact op met ons zodat je een keertje kunt komen kijken! Sportieve groet namens de TC-Jeugd van VV-VAT. [l]