Feest! Opening Pearle opticiens Hoogerheide

HOOGERHEIDE – Vrijdag 20 september was het zover: Pearle Opticiens heeft een gloednieuwe winkel geopend aan de Raadhuisstraat 110 in Hoogerheide. Franchisenemer Randy Cornelissen is trots op de opening van zijn eigen Pearle winkel. Samen met zijn vrouw en zijn team nodigt hij iedereen uit de opening te vieren. Kom ook en kijk je ogen uit!

Supertrots

"De winkel is prachtig geworden! We zijn dan ook supertrots," vertelt de nieuwe franchisenemer Randy Cornelissen enthousiast. Aan de wanden van zijn overzichtelijke, gezellige winkel hangen de mooiste monturen.

Metalen frames in subtiele kleuren, uit de MINIMAL collectie. Opvallend, geometrisch GET CREATIVE design en prachtige, zacht getinte POWER PASTELS monturen. Natuurlijk ontbreekt ook het NEW VINTAGE design niet. "Zelf vind ik deze heel erg mooi." Randy laat een acetaat panto zien met een geraffineerde double bridge. "Mooi toch. En vanzelfsprekend hebben we ook allerlei soorten dag- en maandlenzen. Samen kiezen we welke contactlenzen het beste bij je passen."

De beste zorg voor je ogen

Alles draait om de allerbeste zorg voor je ogen. "Dat betekent bijvoorbeeld dat elke oogmeting wordt uitgevoerd door een ervaren opticien. Belangrijk, want elk oog is anders en vaak hebben je linker- en rechteroog een andere sterkte nodig.

Welkom!

Kom langs wanneer het jou uitkomt, of maak alvast een afspraak via www.pearle.nl. Bijvoorbeeld voor een gratis oogmeting! Profiteer daarnaast van de feestelijke openingsactie: alle monturen 1 euro!

Wij houden ogen graag scherp en gezond. Pearle zorgt voor je ogen, van jong tot oud, je hele leven lang. Breng ze eens langs bij Raadhuisstraat 110 in Hoogerheide of maak alvast online een afspraak op www.pearle.nl! Worden ze blij van! [l]