Herinneringsconcert van vijf
muziekverenigingen

HOOGERHEIDE - In het kader van de Herdenking 75 jaar Bevrijding vervoegen de leden van muziekverenigingen De Scheldezonen (Hoogerheide), Aurora (Woensdrecht), Sint Cecilia en Fravino (Huijbergen), De Volharding (Putte) en De Hoop (Ossendrecht) zich op zondag 6 oktober bij MFC Kloosterhof in Hoogerheide.

Vanaf 10.00 uur wordt begonnen met het instuderen van een aantal werken, die sterk gerelateerd zijn aan de bevrijding van de Duitse bezetting in de gemeente Woensdrecht tijdens de oktoberdagen van 1944. Later op dag vormen de ruim 100 muzikanten, voor deze gelegenheid onder de naam Take Five - verwijzend naar de vijf kernen van de gemeente - één groot orkest en zullen ze gezamenlijk de werken ten gehore brengen tijdens een concert, waarmee zij hun eer willen betonen aan de geallieerde bevrijders.

De zaal gaat open voor publiek om 15.30 uur en is vrij toegankelijk voor iedereen die de herinnering van de bevrijding met hen willen meebeleven. Het concert begint om 16.00 uur. U bent van harte welkom! [l]