MAC Tholen organiseert laatste autorit van het seizoen

THOLEN - Op zaterdagmiddag 12 oktober organiseert Motor- en autoclub Tholen een leuke en ontspannende puzzel- en oriënteringsrit voor auto's en motoren, waarvoor iedereen wordt uitgenodigd.
Deze Deehoeverit wordt verreden over de landwegen en dijken tussen Oud-Vossemeer en Tholen met een uitstapje de brug over.

De rit is geschikt voor elke deelnemer en elke auto. Er wordt gereden in de A-klasse (ervaren deelnemers volgens DRR van het NRF-reglement) en er is een aparte klasse voor puzzelaars aan de hand van een eenvoudig puzzelreglement van de drie Zeeuwse autoclub's. De lengte van de rit is ongeveer 30 km. Je krijgt een routebeschrijving met eenvoudige opdrachten en leuke foefjes, zodat iedereen gemakkelijk de finish kan bereiken. Beginnende puzzelaars worden op weg geholpen en iedereen neemt een prijs mee naar huis. De uitzetters zijn Rien Hermans en Piet Mathijssen. Inschrijven van 13.30 tot 14.00 uur, start vanaf 13.45 uur in Gemeenschapscentrum De Meulvliet, Zoekweg 8 te Tholen. Prijsuitreiking is zo spoedig mogelijk na binnenkomst laatste deelnemer. [l]