Werkgroep TC de Grensrijders.
Werkgroep TC de Grensrijders.

Achtste editie MTB Tocht TC de Grensrijders

OSSENDRECHT - Zondag 13 oktober organiseert TC de Grensrijders uit Ossendrecht alweer voor de 8e keer haar MTB-Tocht. Ook dit jaar is een zeer gevarieerd en gedeeltelijk nieuw parcours uitgezet door de bossen van Ossendrecht, Calfven, Hoogerheide en Huijbergen.

De toertocht biedt zowel de recreatieve als sportieve fietser voldoende uitdagingen. Er kan gekozen worden uit de volgende afstanden: 25 (Kids), 35, 45 en 55 kilometer. Nieuw dit jaar is de 55 kilometer voor de meer getrainde fietser. Alle afstanden bieden veel variatie, zoals beklimmingen, technische stukken, single-tracks, bospaden en meer als 90% van het parcours gaat over onverhard terrein. De voorgaande jaren was de toertocht een groot succes met zeer positieve reacties over de uitpijling, verzorging en behulpzaamheid van alle vrijwilligers. Voor de veiligheid van de deelnemers staan er op alle gevaarlijke plekken verkeersregelaars.

Start en aankomst is bij Laco Zwembad in Hoogerheide. De vertrektijden zijn tussen 08:30 en 10:30. Halverwege de tocht is een pauzelocatie waar gratis sportdrank, bananen en koeken verkregen kunnen worden. Voor meer informatie zie http://www.tcdegrensrijders.nl/[l]