Intimiderende buren.
Intimiderende buren. Stockfoto

Ga aan de slag als buurtbemiddelaar

WOENSDRECHT - Smul jij van Bonje met de buren, de rijdende rechter, of denk je juist dat het oplossen van buren problemen beter kan? Schrik jij niet terug van stevige emoties? Van schoonmaakster tot dierenarts. Kun jij levelen met iedereen? Denk dan eens na over de rol van vrijwillig buurtbemiddelaar. Help buren te kiezen voor geluk in plaats van gelijk!

Hoor jij door alle frustraties het gezamenlijk belang? Krijg jij boven tafel waar het echt om gaat? Lukt het jou net zo lang op je handen te zitten tot buren zelf met de oplossing komen of ben je bereid dit te leren? Ben je betrokken, motiverend en communicatief vaardig of wil je hierin graag groeien? Dan is buurtbemiddeling echt iets voor jou!

Ga samen met een medebemiddelaar op bezoek bij beide buren in burenoverlast situatie en begeleid ze in een gezamenlijk bemiddelingsgesprek op neutraal terrein. Wij leren je hoe je dit moet doen en sturen je de eerste keren met een ervaren medebemiddelaar op pad!

Wij bieden jou een flexibele vrijwilligers job, die goed te combineren is met studie, baan en/of gezin, een driedaagse basistraining, intervisies en verdiepende trainingen zoals coachvaardigheden, pendelbemiddeling en oplossingsgericht werken. Ook krijg je kans op ervaring op te doen met (coachende) gespreksvoering, het doen van huisbezoeke om zo je communicatieve en bemiddelingsvaardigheden te versterken. Een mooie aanvulling op je cv!

Neem nu contact op voor een vrijblijvende kennismaking. Bel 06-36124933 Of mail buurtbemiddelingwoensdrecht@wijzijntraversegroep.nl[l]