Baby- tot Kleutercafé in bibliotheek

HOOGERHEIDE - Het Baby- tot Kleutercafé in de Bibliotheek Hoogerheide is dé ontmoetingsplek voor ouders en verzorgers: samen ervaringen uitwisselen over de ontwikkeling van baby’s en peuters. Maandag 4 november staat van 9.30 tot 10.30 uur in het teken van Muziek op schoot door Inge Verbraak.

Inge Verbraak van Klap eens in je handjes gaat voorop tijdens dit muzikale feestje. Spelenderwijs samen muziek maken: van draagdansen tot aanraakspelletjes, bewegen, dansen en spelletjes op schoot met creatieve en muzikale materialen. Daarnaast zijn in de bieb volop leuke boeken met liedjes te leen. Ga naar huis met leuke muzikale tips waarmee de ontwikkeling van baby of peuter gestimuleerd wordt. Muziek op schoot is immers belangrijk voor de ontwikkeling van de motoriek, de zintuigen, muzikale vaardigheden en de ontwikkeling van de taal van een kind. Nog meer Muziek op schoot? Inge Verbraak geeft zaterdag om 9.00 uur Muziek op schoot voor kinderen van 1-4 jaar in MFC Kloosterhof (lokaal 2.41). Kijk voor meer info op www.ingeverbraak.nl of www.facebook.com/klapeensinjehandjes.
Het Baby- tot Kleutercafé is iedere eerste maandag van de maand van 9.30 tot 10.30 uur (niet in de schoolvakanties). Ouders, verzorgers en kinderen van 0 tot 4 jaar zijn meer dan welkom. De toegang is gratis. Het is vrije inloop! Het Baby- tot Kleutercafé is onderdeel van BoekStart, dat het voorlezen aan baby's, dreumesen en peuters stimuleert. De organisatie is in handen van de Bibliotheek Het Markiezaat en het Consultatiebureau TWB. [l]