De Basily Gipsy Band.
De Basily Gipsy Band.

Basily Gipsy Band staat
zaterdag in Kloosterhof

HOOGERHEIDE - Zaterdag om 20.15 uur staat de Basily Gipsy Band met hun programma 'Het verborgen land van de zigeuners' in het Kloosterhof.

De Basily Gipsy Band bestaat uit leden van de zigeunerfamilie Basily. Ze hebben op vrijwel alle grote muziekpodia ter wereld gespeeld. Met hun ontwapenende podiumpresentatie en geniale muzikaliteit weten ze het publiek steeds in vervoering te brengen. Hoogtepunten waren een gezamenlijk optreden met de beroemde Franse violist Stéphane Grappelli en de uitnodiging om op een privéfeest van de Rolling Stones en rockgitarist Jeff Beck te spelen. De tournee in Japan was eveneens een groot succes.

In 'Het verborgen land van de zigeuners' laat Basily mensen kennismaken met diverse genres muziek als met de geschiedenis, cultuur, taal en levensstijl van zigeuners. Een gevarieerd programma vol swing, romantiek, entertainment, met een lach en een traan.

Kaarten: www.podiumkloosterhof.nl.

Sinterklaas

In Podium Kloosterhof is er zondag 24 november om 13.00 uur en 15.00 uur een Sinterklaas-voorstelling. Pietengroep Woehoo en feestband Sjooloos zijn ook dit jaar met een mooie sinterklaasvoorstelling te zien in Kloosterhof. De Sint brengt een feestelijk bezoek aan de theaterzaal. Deze spetterende show brengen de Pieten en Sjooloos in samenwerking met Podium Kloosterhof.

Kaarten: MFC Kloosterhof en Primera Niels van Elzakker. Telefonische informatie: 0164-620221.[l]