Lampionnenoptocht Put en Buntland

PUTTE - Op 8 november is het weer zover, dan trappen we het carnavals feest weer af in Put en Buntland. Ook dit jaar weer met de gezellige lampionnenoptocht, georganiseerd door SC De Grensneus.

We vertrekken zoals altijd vanaf de grens waar we verzamelen om 18:30, zodat we om 18:45 kunnen vertrekken met onze optocht, onder het genot van een muziekje, verzorgd door BC Is Da Wa. Kinderen met een zelfgemaakte lampion komen in aanmerking voor een leuke prijs. Dus vraag aan papa en mama om hulp, dat mag, en maak zelf je lampion en wie weet maak jij kans op een leuke prijs. De optocht gaat richting MFC De Biezen waar de prijsuitreiking plaats zal vinden.

Na het afscheid van Nar Ricky en Grootste Boer Adri vorig jaar, word ook deze avond bekend gemaakt of we een nieuwe nar en grootste boer hebben gevonden. We weten dan ook meteen, wie deze mensen zouden kunnen zijn. We houden jullie nog wel even in spanning omdat het allemaal nog niet helemaal in kannen en kruiken is, we kunnen jullie wel vertellen, dat het een hele zoektocht is geweest om deze mensen te vinden, maar dat het goed komt, daar zijn we wel bijna zeker van.

Ook maken we het nieuwe motto bekend en het daar aan gekoppelde nieuwe liedje, wat we met zijn alleen een keertje gaan oefenen.

Daarna is er voor iedereen die nog zin heeft een leuke after party en is het carnavalsseizoen voor 2020 weer een feit. [l]