Competitiezwemmen in Kapelle. FOTO M. DEN OUDEN
Competitiezwemmen in Kapelle. FOTO M. DEN OUDEN M den Ouden

Zilvermeeuw zwemmers op het podium in Kapelle

WOENSDRECHT - Op een regenachtige zondag lekker je favoriete sport uitoefenen, dat kon op zondag 3 november. Op de KNZB kalender stond de 2e competitieronde gepland. Voor zwemvereniging de Zilvermeeuw betekende dit een tripje naar Kapelle.

Met 21 zwemmers werd het een mooie zwemmiddag, samen met nog een zestigtal zwemmers van de Wildert, ZDF, de Ganze en organiserende vereniging Zeelandia.
Alle slagen kwamen weer aan bod, variƫrend van 25 tot 200 meter. Na veel gezwommen meters en enkele uren later kon de stand opgemaakt worden. Voor de Zilvermeeuwzwemmers viel dat gunstig uit.

Veel mooie tijden werden weggezet, te weten 7 nieuwe tijden, 26 persoonlijke verbeteringen en ook nog 5 clubrecords. Bovendien stond er 22 keer een Zilvermeeuw op het podium. Zij wonnen 8 keer goud, 9 keer zilver en 5 keer brons. Ook de estafettes werden mooi afgesloten, respectievelijk 2 keer een derde en 2 keer een vierde plaats.

Programma

Komende zondag vertrekken een achttal jonge Zilvermeeuwtjes naar Oosterhout om deel te gaan nemen aan de 1e Minioren Clubmeet van dit seizoen.
Info over de Zilvermeeuw op www.zvdezilvermeeuw.nl of via zwem@zvdezilvermeeuw.nl[l]