AGENDA

Zaterdag 9 november

Herwonnen Levenskracht Winterrommelmarkt

10:00 | Familyland

Op 9 november organiseert stichting Herwonnen Levenskracht voor de 4de keer een winterrommelmarkt bij Familyland te Hoogerheide. Onze vrijwilligers staan van 10:00 tot 16:00 uur klaar om je hartelijk te verwelkomen. Op deze winterrommelmarkt kun je onder andere speelgoed, puzzels, kerstspullen, boeken, klein huisraad, schaatsen, wintersportartikelen, (winter)kleding en nog veel meer kopen. De gehele opbrengst komt ten goede aan activiteiten van Stichting Herwonnen Levenskracht West-Brabant. De entree is gratis.

Winterrommelmarkt

10:00 | Familyland

Vierde editie HL winterrommelmarkt op zaterdag 9 november, Familyland in Hoogerheide. Door inzameling van goederen in de HL Loods aan de Grindweg in Woensdrecht heeft het aanbod een grote diversiteit opgeleverd. Spullen zijn altijd welkom en kunnen iedere zaterdag aangeboden worden tussen 10.00-12.00 uur. De gehele opbrengst gaat naar de activiteiten van Herwonnen Levenskracht. De deuren van de Dalizaal van Familyland (Groene papegaai 19, Hoogerheide) zijn geopend van 10:00-16:00 uur, gratis entree. Voor meer informatie kunt u terecht op de website www.herwonnenlevenskracht.nl, facebook @HL of email naar rommelmarkt@herwonnenlevenskracht.nl

Bingo Buurtvereniging "de Straat"

13:01 | Café Steffies

Buurtvereniging "de Straat" organiseert zaterdag 9 november weer de jaarlijkse bingo bij cafè "Steffies", Dorpsstraat 87 in Woensdrecht, aanvang 20.00 uur. Iedereen is van harte welkom bij deze leuke bingo met supermooie prijzen en als afsluiting een loterij met een bijzondere hoofdprijs.