Feest in De Kloek

HUIJBERGEN - Al 50 jaar is MFC de Kloek het bruisend hart van Huijbergen. En dat gaan we vieren in het weekend van 23 en 24 november. Vele verenigingen die soms al jarenlang samenkomen in de Kloek, zullen zich dit weekend presenteren.

Tijdens de open inloop op zaterdag, van 10.15u tot 16.00u zijn er allerlei workshops en activiteiten te doen waar jong en oud aan deel kunnen nemen. Zowel op sportief, cultureel en creatief gebied. De kinderen krijgen bij binnenkomst een stempelkaart waarmee ze op ontdekkingstocht kunnen gaan. Bij een volle kaart ligt er een leuke attentie voor je klaar! Volg een zangles bij regionaal kinderkoor ’t Krekelkoor. Laat een stem- of een blaastest afnemen. Haal de dirigent in jezelf naar boven. Laat je stem horen in een echte zangwedstrijd! Ook kunnen kinderen deze dag accordeon komen spelen, zentanglen, kaarten maken, leren om een verbandje te leggen, op de foto gaan met Prins Carnaval en zijn gevolg, het geitje melken en noem maar op…..

Op zondag komen de liefhebbers van muziek ruimschoots aan hun trekken. Vanaf 10.30u begint Streekorkest Fravino, gevolgd door ’t Krekelkoor, Slagwerk Hit-it, Toontje hoger Toontje Lager en Dance Club Enjoy. Harmonie St. Cecilia sluit het jubileumweekend af.

Iedereen is welkom, de entree is gratis. [l]