AGENDA

Zondag 24 november

De Vet Coole Sintshow

12:15 |

Op zondag 24 november komt De Vet Coole Sintshow naar Ossendrecht. Een show met in de hoofdrol Coole Piet Diego, bekend van talloze hits, cd’s, televisie-programma's en bioscoopfilms. De bezoekers worden meegenomen op een avontuur vol humor en muziek. Natuurlijk zingt Diego zijn bekendste, maar ook zijn nieuwste liedjes. Naast de liedjes, wordt u getrakteerd op een show vol dans, circus- en goochelacts. Een interactief spektakel voor jong en oud. Voor tickets en info: www.vetcoolesintshowossendrecht.nl of kijk op onze facebookpagina.

Sinterklaas-voorstelling

13:00 | MFC Kloosterhof

Op zondagmiddag 24 november zijn er twee fantastische sinterklaasvoorstellingen in de theaterzaal van MFC Kloosterhof. De eerste om 13.00 uur en de tweede om 15.00 uur. De Sint en Pieten hopen dat alle kinderen, papa’s, mama’s, opa’s en oma’s naar deze bijzondere voorstelling met de naam ‘De Sprookjestuin’ komen.

Boekenmarkt

13:30 | St. Gertrudiskerk

Zondag 24 november van 13.30 tot 17.00 uur houden wij weer onze maandelijkse boekenmarkt in Gertrudiskerk te Ossendrecht. Zoals iedere maand hebben wij weer honderden dozen vol boeken, waar u gezellig in kunt neuzen. Er is ook weer voor nieuwe aanvoer van boeken gezorgd, zodat u niet steeds dezelfde boeken tegen komt. U kunt ook nog altijd uw eigen boeken, waarin u bent uitgelezen, meebrengen. Deze mag u ook te allen tijde in de bidkapel van de kerk neerzetten. De bidkapel is overdag altijd geopend In december is er vanwege de feestdagen geen boekenmarkt, de volgende is 26 januari. Voor inlichtingen: Yvonne Rijk 0164-673304 hetzoeterijk@hotmail.com.

Dinsdag 26 november

Lezing rouw-verlies

19:30 | MFC Kloosterhof

Verliezen zijn er groot en klein en omgaan met verlies doen we niet iedere dag. Op dinsdag 26 november organiseert Claudia Meesters van Koning te Rijk organiseert in samenwerking met BWI en GGD West-Brabant een lezing van Marieke de Bruijn. Zij is psychosociaal therapeut en gespecialiseerd in rouw- en verliesprocessen. Een levendige en soms humoristische lezing waarin o.a. de (functies van) gevoelens aan bod komen, onderbouwd met praktijkvoorbeelden. Wat kunnen we doen om zo goed mogelijk voor onszelf en de ander te zorgen? De toegang is gratis, meld je wel even aan via claudia@koning-te-rijk.nl.