Hans Visser en Irena Filippova.
Hans Visser en Irena Filippova.

Hans Visser en Irena Filippova met 'Rembrandt & De Gouden Eeuw'

HOOGERHEIDE - Podium Kloosterhof presenteert: Hans Visser en Irena Filippova met 'Rembrandt & De Gouden Eeuw' op zaterdag 30 november om 20.15 uur.

2019 is het Rembrandt-jaar. Daarom brengen twee topmusici de prachtige multimedia-theatervoorstelling ‘Rembrandt & De Gouden Eeuw’ over het leven en werk van Rembrandt van Rijn. Zij tonen de allermooiste schilderijen en ondersteunen die fantastische beelden met livemuziek op gitaar, luit, akoestische bas en accordeon. Topartiesten Hans Visser was een van de oprichters van de populaire groep Flairck, waarin hij vele jaren als gitarist en bassist speelde. Hij vormt een duo met zangeres Irena Filippova uit Rusland, die cum laude afstudeerde op accordeon. Speciaal voor de voorstelling ‘Rembrandt & De Gouden Eeuw’ exposeren enkele leden van de Stichting Uit de Kunst Woensdrecht hun werken in de trant van Rembrandt. Een van de extra exposanten is Suzana Jovanovic, die deelnam aan het tv-programma Project Rembrandt! Een muzikaal beeldverhaal met schitterende projectie en prachtige muziek! Een avond om lang te heugen. Muziek om naar te luisteren én kijken!

Kaarten: www.podiumkloosterhof.nl. Telefonische informatie: 0164-620221. Locatie: MFC Kloosterhof, Huijbergseweg 3b, 4631 GC Hoogerheide. Gratis parkeren. [l]