Opleiding Eerste Hulp Verlener bij EHBO Ossendrecht

OSSENDRECHT - EHBO Ossendrecht start op 16 januari met de opleiding Eerste Hulp. Gedurende 16 lesavonden van ongeveer 2 uur word je opgeleid voor het examen Eerste Hulpverlener van het Oranje Kruis. Reanimeren en het bedienen van een AED en Eerste Hulp aan Kinderen zijn onderdeel van het diploma. De cursus wordt gegeven bij Eetcafé De Boulevard in Ossendrecht en de lesavonden zijn in principe op donderdagavond van 20.00 - 22.00 uur.

Met het Diploma Eerste Hulp van Het Oranje Kruis weet je zeker dat je het écht kan! Ons EHBO Diploma behaal je namelijk niet zomaar na een dagje cursus. Na het doorlopen van de cursus bieden wij een onafhankelijk examen, om te toetsen of jij EHBO kunt verlenen in iedere situatie. Zodat je voorbereid bent en vol vertrouwen de helpende hand kunt bieden als dat nodig is. Het Diploma geeft aan dat je kennis en vaardigheden op het gebied van Eerste Hulp voldoen aan de eindtermen van Het Oranje Kruis.
Het examen Eerste Hulp wordt afgenomen door een onafhankelijk examenteam van het Oranje Kruis en staat open voor aankomende eerstehulpverleners vanaf 16 jaar.

Geïnteresseerd?
Ga naar www.ehbo-ossendrecht voor meer informatie en het aanmeldingsformulier dat je kunt downloaden en invullen. [l]