Herdertjestocht
Herdertjestocht

Herdertjestocht Woensdrecht

WOENSDRECHT - Op zondag 22 december is er weer de inmiddels alom bekende Herdertjestocht in Woensdrecht. Deze tocht wordt alweer voor de 19e keer georganiseerd door de enthousiaste werkgroep Herdertjestocht, onder de vlag van buurtvereniging de Straat.

De Herdertjestocht is een theatrale wandeltocht bedoeld voor kinderen van alle leeftijden en hun ouders/grootouders, familieleden, dus kortom eigenlijk voor iedereen. We gaan uit van het bestaande Kerstverhaal uit de bijbel maar steken dat verhaal ieder jaar weer in een ander, eigentijds jasje. Dit jaar is het thema “In het licht”. De tocht begint in de St. Jozefkerk en gaat van daaruit langs verschillende locaties waar het Kerstverhaal wordt nagespeeld. Een mooie tocht met tal van levende dieren. Toeschouwers van de Herdertjestocht maken deel uit van het verhaal,waarmee de Herdertjestocht vergeleken kan worden met een soort openlucht verhaal. Komen jullie ook kijken?

Iedereen krijgt op het einde van de tocht bij de kerststal weer beschuit met muisjes en een lekkere beker warme chocomel. Vanaf 17.45 uur is de St. Jozefkerk open en zal popkoor Dazzl mooie kerstliedjes zingen. De tocht zal beginnen om 18.30 uur. Zorg dat je erbij bent! Meedoen met de tocht is op eigen risico.

Nog meer activiteiten zijn er op tweede Kerstdag in Woensdrecht, wanneer er bij de levende kerststal vanaf 13.00 uur weer van alles is te beleven voor de bewoners van de kleinste kern van de gemeente Woensdrecht. Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen over de Herdertjestocht, like dan onze Facebook pagina Herdertjestocht Woensdrecht. Hier zullen na de tocht ook mooie foto’s geplaatst worden zodat u alles nog eens terug kunt bekijken. [l]