Drukke maar mooie zondag voor Zilvermeeuw

WOENSDRECHT - Zo tegen het eind van 2019 waren er toch nog 2 mooie wedstrijden te zwemmen. Op de kalender stonden de slotwedstrijd van de Zuidelijke Cirkel voor masters in Eindhoven en de 2e minioren- junioren circuitwedstrijd vond plaats in Breda. Dus voor de oudste en jongste Zilvermeeuwen werd het een drukke, maar mooie zondag.

In Eindhoven zwommen ruim 300 zwemmers uit 56 verenigingen, waaronder enkele Belgische mee. De oudste zwemmers waren intussen de 80 al gepasseerd. Ook 3 Zilvermeeuwmasters vermaakten zich prima in dit grote geweld en kwamen na een lange, maar mooie wedstrijd met wat leuke tijden naar huis.

In Breda zwommen 11 jonge Zilvermeeuwtjes de sterren van de hemel. In het programma van de 2e minioren-junioren circuitwedstrijd zaten nogal wat pittige zwemafstanden. Tevens voor een aantal van hen de eerste keer om ze te zwemmen. Zo kwamen bij de einduitslag 20 nieuwe tijden te boek en 15 persoonlijke records. Bovendien waren er voor hen nog 7 podiumplaatsen.

Uiteindelijk bleken ook nog een aantal zwemmertjes geplaatst te zijn voor de Miniorenfinales die in het voorjaar plaats gaan vinden.
Deze week wordt er nog gezwommen bij de Zilvermeeuw, maar vanaf het weekend is er even en een paar weken rust tot na de feestdagen. Voor iedereen langs deze weg hele fijne dagen gewenst en tot volgend jaar!

www.zvdezilvermeeuw.nl of zwem@zvdezilvermeeuw.nl [l]