Afbeelding

Open trainingen Lacrosse tijdelijk (weer) in Hoogerheide

HOOGERHEIDE - Vanaf dinsdag 7 januari tot de Carnavalsvakantie zijn de open binnentrainingen van Lacrosse in MFC Kloosterhof.

De teamsport Lacrosse is 3,5 jaar geleden in de regio gestart als onbekende sport. Via losse clinics op speelveldjes in Ossendrecht, een heus Finaleweekend en diverse toernooien tot een gekend spel met vaste trainingen in Bergen op Zoom. Het wordt gespeeld met een kenmerkend attribuut, een lacrossestick met aan het eind een netje om te gooien en vangen. Afgelopen winter is Hoogerheide ook (tijdelijk) de trainingslocatie geweest met succes, want de Ogers hebben sindsdien veel nieuwe (volwassen) spelers. Ook dit nieuwe jaar kan iedereen gratis bij de open trainingen meedoen.

"In de winter een buitensport beoefenen, is nooit populair. Daarom gaan we ook naar binnen." aldus Ogers coach Daniël Sterenborg: "Ik ben op zoek naar durfals, gekkies, buitenbeentjes, mensen die niet in een hokje passen, de creatieveling, de regelbreker, de sporter die is uitgekeken op zijn huidige sport, of iets nieuws wil oppakken, degene die überhaupt nooit eerder heeft gesport, die geen uitdaging uit de weggaat. Kom maar op, wees de mismatch en probeer deze 'andere sport' uit."

Vragen of wil je je vooraf aanmelden via: info@ogerslacrosse.nl. Zaal is om 20:00 open tot 21:30 uur. Let op: zaalschoenen en een mondbit (ter plaatse beschikbaar tegen betaling) zijn verplicht. [l]