Oud Prins Eduardus tijdens de nieuwjaarsreceptie van afgelopen jaar. FOTO SABINE KRAGTEN
Oud Prins Eduardus tijdens de nieuwjaarsreceptie van afgelopen jaar. FOTO SABINE KRAGTEN Sabine Kragten

Nieuwjaarsbijeenkomst bij CC Giegeldonk

BREDA - Momenteel zitten we nog voor de feestdagen, maar met nog maar een paar dagen op de teller, komt er al spoedig een einde aan 2019 en gaan we vol goede moed 2020 in. De jaarwisseling is dan ook het moment waarop bij menig carnavalsvierder het hart sneller gaat kloppen.

Met de feestdagen achter de rug gaan we ons opmaken voor feest der feesten: Carnaval. En wat is een mooier moment om deze voorbereidingen af te trappen, dan met de nieuwjaarsreceptie van CC Giegeldonk.
Zondag 5 januari 2020 is heel carnavalvierend Breda vanaf 14.30 uur welkom in SCC ‘t Kraaienest (tweeschaar 12, Haagse Beemden, Breda) op de openbare nieuwjaarsreceptie om samen met Prins Cornillûs en Jeugdprins Luke het glas te heffen op een gezond, succesvol en carnavalesk 2020!
Tijdens de nieuwjaarsreceptie zullen door beide Hoogheden enkele plichtplegingen plaatsvinden, en staan we stil bij een stuk verbroedering. Uiteraard wordt deze middag ook het befaamde Bammeke Zult weer geserveerd ter eer en glorie van onze Eerste Hoogheid: wijlen Prins Ad dun Allerirste.
We hopen u zondag 5 januari te mogen begroeten bij SCC ‘t Kraaienest. [l]