Deelnemers Jeugdkwaok gezocht

OUDENBOSCH - Zoals elk jaar is er de week voor carnaval in het Puitenol het kwaokweekend met op zondag de inmiddels voor velen niet meer weg te denken Jeugdkwaok. Het is een super gezellige middag voor jong en oud. Muziek wordt verzorgd door de jeugdharmonie.

Wij zijn voor deze middag nog op zoek naar deelnemers in de leeftijd van 4 tot 16 jaar. De middag vindt plaats in Fidei et Arti. Prins Geert en zijn gevolg en natuurlijk ook het Jeugd4tal zijn van de partij.

De act mag van alles zijn: Zang, dans, cabaret, toneel, tonpraoten, rappen, alles is mogelijk maar het moet carnavalesk zijn. Het mag alleen of met een groepje en het is extra leuk als het motto van dit jaar erin zit maar dat hoeft niet. Je moet je act zonder hulp van volwassenen op het podium kunnen opvoeren en je act mag niet langer duren dan ongeveer 5 minuten.

Dus ben jij degene die zich van ‘z'n beste kaant’ wil laten zien op een groot podium voor een volle zaal, schrijf je dan zo snel mogelijk in. Inschrijfformulieren zijn te verkrijgen via de website van het puitenol.[l]