Lars van Berkel (links) heeft besloten zich verder te gaan richten op zijn zelfstandige studio- en productiewerk.
Lars van Berkel (links) heeft besloten zich verder te gaan richten op zijn zelfstandige studio- en productiewerk. Foto: Facebookpagina Mosterd na de maaltijd

Mosterd na de Maaltijd gaat zonder Lars van Berkel door als 2-mans formatie

HOEVEN - Het muzikale trio Mosterd na de Maaltijd gaat verder als 2-mans formatie. Lars van Berkel heeft besloten zich verder te gaan richten op zijn zelfstandige studio- en productiewerk. Achter de schermen zal hij zijn bijdrage blijven leveren. Robèrt van der Wegen en Berry Koevoets zijn voortaan als duo te boeken.

"Dat ons laatste nummer "Passie of Poen" niet uit de lucht is komen vallen, bewijzen onze keuzes als leden van Mosterd na de Maaltijd maar eens te meer. Vanaf nu af aan zullen we verder gaan optreden als 2-mans formatie. Lars van Berkel heeft besloten zich verder te gaan richten op zijn zelfstandige studio- en productiewerk onder de naam "Lars van Berkel Muziekproducties" waarmee hij een aantal jaren actief is. Achter de schermen zal Lars ook vanuit die hoedanigheid zijn bijdrage blijven leveren aan Mosterd na de Maaltijd", zo stellen de heren op hun Facebookpagina.

Duo

"Wij, Berry en Robèrt, gaan proberen onze ambitie voor het komende jaar voort te zetten en we zijn voortaan als duo te boeken. We zijn superblij dat de professionele samenwerking tussen ons drieën in stand blijft", zo zeggen de twee Hoevenaren die inmiddels al een keertje samen hebben opgetreden tijdens het jubileum van de Double Dj's.

'We blijven gelukkig
wel samenwerken'

Mosterd na de Maaltijd had begin vorig jaar veel succes met hun carnavalshit 'Hé Jacqueline' nadat het trio landelijke aandacht kreeg bij radiozender 538. Het lied won veel prijzen. [l