Officiele opening door wethouder Hans Wierikx. FOTO EDWIN JONGENEELEN
Officiele opening door wethouder Hans Wierikx. FOTO EDWIN JONGENEELEN Edwin Jongeneelen

Geslaagde 1e Gastelse Wieler Nieuwjaarsreceptie

OUD GASTEL - Op donderdag 3 januari organiseerde de Gastelse wielergroep "de Quatronica's" in samenwerking met het Veerhuis, voor het eerst haar zeer geslaagde, traditionele, nieuwjaarsreceptie voor alle Gastelse wielertoerclubs en overige fietsende Gastelaren, uit Oud Gastel en omstreken.

Tijdens de gezellige avond, die officieel geopend werd door wethouder Hans Wierikx, zelf een enthousiast mountainbiker, werden onder het genot van een hapje en een drankje, zowel de goede (fiets)voornemens van 2019 besproken alswel de sterkste (fiets)verhalen van 2018 en daarvoor.

Het was echter niet enkel gezelligheid wat de klok sloeg, er werden tevens zeer concrete plannen gesmeed om een gezamenlijke Gastelse Toertocht te organiseren later dit jaar, waar ter zijner tijd meer berichten over zullen volgen.

Mede door de zeer positieve reacties van de bezoekers van deze avond, hebben "de Quatronica's" zich wederom opgeworpen om ook volgend jaar weer een receptie op poten te zetten, waar in principe iedereen met een fiets waar wel eens gebruik van gemaakt wordt welkom is. [l]