Competitie Badmintonclub Hoeven

HOEVEN - Zondag speelde BC Hoeven 3 de uitwedstrijd tegen SV Olympus ’69 1. Vol goede moed werd er begonnen aan de dubbels. De heren moesten even inkomen in de eerste set, maar kwamen sterk terug in de tweede set, maar wisten in de derde set de overwinning niet naar zich toe te trekken. De dames gingen sterk van start maar moesten hun meerdere erkennen in twee sets.

In de enkel speelde Esmée een sterk partij maar wist in drie set niet de winst te pakken. Noushka ging eveneens sterk van start maar helaas was de tegenstander een maatje te groot in de tweede set. De heren enkel van Ruud ging drie sets gelijk op. En wist met een spannende derde set met 20-22 de wedstrijd te winnen. Ook Raymond had drie sets nodig om de winst naar zich toe te trekken. In de mixen werden de punten eerlijk verdeeld. Raymond en Mariëlle speelden een sterk mix en wisten eenvoudig te winnen. Bij Ruud en Noushka verliep het allemaal iets stroever en kwamen net te kort. Al met al zijn er weer 3 punten gewonnen in Halsteren.

BC Hoeven 4

BC Hoeven 4 speelde ook uit tegen SV Olympus ‘69 2.Letty en Patries wonnen hun dubbel eenvoudig in 2 sets. Marty en Leon verloren hun dubbel in 2 sets. Bij de enkel partijen wist alleen Patries te winnen in 2 sets. Milou, Marty en Leon verloren hun partij in 2 sets. Bij de Mix partij van Patries en Marty was het spannend. Deze werd uiteindelijk verloren in 3 sets. Milou en Leon verloren hun partij in 2 sets. Einduitslag 6-2. [l]