AGENDA

Donderdag 17 januari

Bingo

13:30 | 't Tapperijke

De Zonnebloem Hoeven heeft haar bingomiddag op donderdag 17 januari in de zaal van `t Tapperijke. Iedereen is welkom en de middag begint om 13.30 uur.

Vrijdag 18 januari

Rollatorspreekuur

13:30 | Steunpunt Saint Louis

Op vrijdagmiddag 18 januari een rollatorspreekuur in steunpunt Saint Louis. U kunt uw rollator even laten checken. U bent van harte welkom van 13.30 tot 15.00 uur.

Rondleiding digitale bibliotheek Oudenbosch

18:30 | Bibliotheek VanNu

Wij organiseren een digitale rondleiding in onze digitale bibliotheek. Welkom in de Digitale Bieb! Op vrijdag 18 januari nemen wij je mee en leggen wij je alles uit over inloggen, de online catalogus raadplegen, e-books, Mijn Menu, de LuisterBieb- app, onze Bieb-Wise app en al uw andere (digitale) vragen. Meld je aan, of kom binnen lopen, en laat u wegwijs maken in de mogelijkheden van de digitale bibliotheek.

Bingo

19:30 | Dorpshuis het Kompas

De Invalidenbond Hoeven organiseert vrijdag 18 januari een grote bingo avond in Het Kompas in Hoeven. Aanvang 19.30 uur.

Zaterdag 19 januari

Amusement in de Blokhut

13:30 | De Blokhut

Zaterdag 19 januari gaat de Ouderenbond een gezellige middag organiseren in de soos de Blokhut. Het is een activiteit die voor het eerst op zaterdag plaatsvindt. Een groep van 15 personen "Steunvast" uit de regio Rucphen treden op met zang en lach vermaak. Het is voor de leden, donateurs en ook andere ouderen zijn welkom. De toegang is gratis. Aanvang om half twee.

Ontspanningsmiddag De Ouderenbond

13:30 | De Blokhut

De Ouderenbond gaat op zaterdagmiddag 19 januari een ontspanningsmiddag organiseren in de soos De Blokhut. De groep 'Steunvast' met 15 personen uit de regio Rucphen komt optreden met zang en met veel lach. Deze middag is voor de leden, donateurs en ook anderen zijn welkom. De toegang is gratis en begint om half twee.

Maandag 21 januari

Achterbanoverleg voor de gemeenschap

19:30 | Het Veerhuis

Op maandag 21 januari houdt de politieke partij Voor De Gemeenschap een achterban beraad. Aanvang 19.30 uur in Het Veerhuis te Oud Gastel. Tijdens dit openbaar overleg bespreekt de fractie en bestuur de raadsvoorstellen zoals deze al in de commissies zijn behandeld. Dit openbare overleg is met de leden en andere geïnteresseerden. Tijdens een achterbanberaad vertellen raadsleden over ontwikkelingen in de gemeenteraad, en halen bestuur en fractie bij de aanwezigen op wat er leeft.

Dinsdag 22 januari

Bingo BVV

19:30 | Concordia

Bosschenhoofdse Vrouwenvereniging begint het seizoen zoals elk jaar met een bingo. Dit is op dinsdag 22 januari. Altijd een gezellige activiteit met leuke prijsjes, aanvang 19.30 uur, bij Café Concordia, te Bosschenhoofd. Opgeven kan bij uw wijkleidster, vóór 15 januari.