Eerste wedstrijd van het jaar verreden in Hippisch Centrum Piaffe

OUD GASTEL - Een nieuw jaar dus weer nieuwe kansen voor de wedstrijdruiters van Hippisch Centrum Piaffe! De eerste competitiewedstrijd van 2019 was afgelopen zondag 20 januari een feit.

Door een bevroren buitenbaan was het losrijden wat lastig en ook enkele kinderen hadden flink last van de kou. Toch heeft iedereen het ook in deze omstandigheden weer super gedaan!

Gelukkig was er genoeg warme chocomel met slagroom om iedereen weer warm te krijgen en de paarden en pony's vinden deze temperaturen helemaal geen probleem.

De eerste winnaars van 2019 zijn weer bekend en moeten natuurlijk proberen die hoge klassering het hele jaar vol te houden om straks in december weer te mogen deelnemen aan de Finals.

Uitslagen

In de klasse B1-Dressuur was er een eerste plaats voor Tessa Naalden met Spoetnik, de B2-Dressuur werd gewonnen door Laraysha Rosa met Spoetnik en in de L1/L2 dressuur was Lute v.d. Broek met Simon de sterkste.

Bij het springen was de uitslag verrassend, met het inrijden lag Kim Jongenelen nog tweemaal in het zand maar toen het echt moest gebeuren won ze met Prins het oranje lint!

We kijken weer terug op een leuke dag en iedereen gaat weer hard aan de slag om te oefenen voor de volgende wedstrijd die plaats vindt op 10 maart.

Kom gerust eens een kijkje nemen.[l]