Zwaarbevochten zege van DEVO tegen TPO

BOSSCHENHOOFD - Op een zonnige frisse zondag ging Devo op bezoek in Moerdijk en was het te gast bij TPO. DEVO heeft een zwaarbevochten 1-2 zege op TPO geboekt dankzij treffers van Youri de Veth en Suraj Ramkhelwan.

Devo kwam aanvallend uit de startblokken en na 5 minuten spelen kwam Roy Schrauwen goed aan de linkerkant op en bracht de bal prima voor en Youri de Veth knalde de bal prima tegen het net 0-1. Het veldspel was bij beide teams nogal rommelig nogal veel onnodig bal verlies. En TPO was niet echt gevaarlijk voor de goal van Devo in de 1e helft. 7 minuten voor de rust weer een prima aanval van Devo waaruit Suraj Ramkhelawan zijn doelpoging achter de doelamn van TPO zag belanden en DEVO met een 0-2 stand de rust in bracht.

Na de rust pauze kwam TPO goed uit de kleedkamers en uit een aanval van TPO kopte Mike van Dorst ongelukkig de bal in eigen goal 1-2. Daarna was het spannend en ging het spel heen en weer. Devo had in de 60e minuut nog een terechte penalty verdiend, maar helaas is de VAR niet aanwezig bij het amateur voetbal. Thomas Hack was vlak voor tijd nog belangrijk voor DEVO toen TPO nog een vrije trap kreeg op de rand van het 16meter gebied. Thomas zette de muur goed weg en pakte de bal prima uit de hoeken.
Na 8 minuten blessure tijd vond de scheidsrechter het wel prima en zorgde voor de bevrijdende fluitsignaal voor DEVO. Een zwaarbevochten zege in Moerdijk.

Met deze overwinning blijft Devo in de race bij de bovenste plaatsen en zag het dat Koploper DVVC, PCP en SVC punten lieten liggen.

Aankomende zondag staat er een lastige thuis wedstrijd op het programma tegen Sc Welberg. Uit tegen Sc Welberg wist Devo in de slotfase gelijk te spelen 3-3.

Loten verkoop

T.g.v haar 90 jarig bestaan organiseert Devo een loterij waarvan de trekking plaats zal vinden in de feesttent van DEVO op zaterdagavond 8 juni om 22:00 uur. De lootjes zijn te koop bij of via leden en bestuursleden van DEVO. [l]