Vrijdag 8 februari

Bingo

19:30 | Dorpshuis het Kompas

Vrijdag 8 februari kunt u weer terecht in Dorpshuis Het Kompas in Hoeven voor een ontspannend avondje spanning bij de maandelijkse bingo avond van de Invalidenbond Hoeven. Deze avond begint om 19.30 uur en is voor iedereen toegankelijk vanaf 18 jaar.

Zaterdag 9 februari

19:30 | Hotel de Kroon

Wijkvereniging Kom Noord houdt op zaterdag 9 februari een bingo in Hotel de Kroon. Zaal open vanaf 19.00 uur. Aanvang 19.30 uur. Uitsluitend toegankelijk voor leden.

Zondag 10 februari

Luisterlezing Van Gogh & Muziek

14:00 | Markland College

Op zondag 10 februari organiseren Cultuur Oudenbosch en Filmtheater Fanfare samen “Van Gogh & Muziek - Symfonie in blauw en geel” over beeldende kunst, film én muziek. Kaartverkoop aan de kassa bij Fanfare, bij 't Koepelke en op www.cultuuroudenbosch.nl. De middag wordt gehouden in de Utopiazaal van het Markland College, Pagnevaartweg 5, 4731 AA Oudenbosch.

Dinsdag 12 februari

Diabetes Type II informatiebijeenkomst

14:00 | Kapel van Surplus

Bibliotheek VANnU organiseert samen met Rita Woudenberg van Puur&Bewust en Surplus Oud Gastel een lezing over Diabetes Type II. De lezing is gratis en wordt gehouden in de kapel van Surplus aan de Veerkensweg 71a in Oud Gastel. Aanmelden voor de lezing kan door een e-mail te sturen naar Rita op welkom@puurenbewust.nl o.v.v lezing bieb 12-02.