Wim Bauers poëzie. FOTO GERT VAN DER ROS
Wim Bauers poëzie. FOTO GERT VAN DER ROS Gert van der Ros

Gaat Kunst & Cultuur Route Moerdijk wel door?

MOERDIJK - Na 13 mooie jaren Kunst & Cultuur Route Moerdijk is het tijd voor vernieuwing vindt de werkgroep die voor de organisatie staat opgesteld. Maar wat betekent dat voor het event in 2019 en verder is dan de vraag.

2019: Plekken van Plezier

Eerdere berichten spraken terecht al over het mogelijk niet doorgaan van de Kunst & Cultuur Route in 2019. Maar men heeft er voor gekozen om ook dit jaar het event tóch door te laten gaan. Wel in een kleinere opzet. Met minder locaties, in totaal minder kunstenaars maar kwalitatief absoluut zo mooi als eerdere jaren. Hierdoor is er per locatie meer te zien, te beleven en is het ook voor de bezoekers overzichtelijker. En het thema, overgenomen van Open Monumenten is: Plekken van Plezier.

Eén prachtig weekend: Kunst en Monumenten 2019

De datum voor de Kunst & Cultuur Route is 14+15 september. Dat is het weekend van de Open Monumenten 2019. Dus één prachtig weekend vol monumenten en kunst.

2020: Een tipje van de sluier

Ook is de werkgroep al druk bezig met de nieuwe opzet voor de Kunst & Cultuur Route in 2020. Naast de gevarieerde kunst zal er óók een breed pakket culturele activiteiten op diverse locaties te zien zijn. Denk daarbij dan aan film, toneel, concerten, lezingen en workshops.

Dat doet de werkgroep in samenwerking met alle andere werkgroepen binnen de Stichting Cultuur Moerdijk. Meer informatie over de voortgang is gedurende het jaar te vinden op de Facebook pagina van de werkgroep. Werk in uitvoering dus.

Gezocht: Open Monumenten vrijwilligers

Voor de nieuwe werkgroep Open Monumenten (Moerdijk) is men nog dringend op zoek naar vrijwilligers. Voor meer informatie kan men mailen naar kcroute@cultuurmoerdijk.nl. [l]