Winterparencompetitie Bridgeclub Oudenbosch

OUDENBOSCH - Na het spelen van zes competitieavonden zit de vierde periode er weer op. Op de laatste avond is er gespeeld met het vernieuwde rekenprogramma. In beide lijnen is er een spannende wedstrijd gestreden met toch grote onverwachte scores.

In de B-lijn wist het paar Van Zundert-Verschuren de 1e plaats te halen met 54,52% gevolgd door mw. Koevoets- dhr. Van Vlimmeren met 54,07% de derde plaats was voor echtp. Bakkers met 52,08%. Deze drie paren promoveren naar de A-lijn.

In de A-lijn scoorde mw. Van Thillo en dhr. Hettema 54,19% goed voor de eerste plaats. Voor de tweede plaats ging het paar mw. Wijnen en dhr. Gouverneur met 52,04% ondanks dat ze een avond niet hebben gespeeld. De derde plaats ging naar dhr. De Koning- van der Sanden met 52,03%.

Vijfde periode

Nu staat de vijfde periodeweer op het programma van zes speelavonden. Mochten er nog bridgers een mooie club zoeken bij Bridgeclub Oudenbosch is iedereen welkom.

Rondje Basiliek

Voor zaterdag 6 april staat het 17e Rondje Basiliek op het programma, met inmiddels al over de honderd inschrijvingen. Het streven is om de 144 paren te halen en zo het er nu naar uitziet is dit geen probleem. Er wordt gespeeld op acht locaties volgens het Barometersysteem. Aanmelden: Corné de Koning 06-2961063.[l]