Vice Versa '51 uitslagen 2e ronde voorjaarscompetitie

OUDENBOSCH - Afgelopen weekend werd de 2e ronde van de voorjaarscompetitie gespeeld.

Jeugd 1 speelde tegen Waalwijk 1. Het was een spannende wedstrijd. Er waren twee 5-gamers en zes 4-gamers. De ene keer won de een, de andere keer de ander. Het ging gelijk op. Kevin was de man van de wedstrijd voor ons. Hij won al zijn wedstrijden. Jarno en Koen wonnen ieder één wedstrijd. Jarno en Kevin verloren de dubbel.
Jeugd 2 nam het op tegen Scaldina uit Zierikzee. Dit is een heel sterk team. Emma, Stijn en Jibbe deden heel goed hun best, maar konden geen wedstrijd winnen. Ook de dubbel werd verloren.
Team 1 ging op bezoek bij The Back Hands 3. Stephan en Jacco, de sterkste spelers van dit team, wonnen al hun wedstrijden. Ook Pim lukte het om een wedstrijd te winnen. Stephan en Jacco wonnen de dubbel.
Team 2 reisde voor hun wedstrijd naar Middelburg 7. Het was een vlotte wedstrijd, er waren maar enkele 4- en 5-gamers. Het begon goed, Annemiek en Rens wonnen beiden hun eerste wedstrijd. Daarna werden twee 5-gamers op rij verloren, de eerste wedstrijd van Joyce en de dubbel van Joyce en Rens. Annemiek verloor daarna haar 2e wedstrijd. De laatste vijf wedstrijden werden allemaal door Team 2 gewonnen. Rens won drie wedstrijden en Annemiek en Joyce ieder twee.
Team 3 speelde tegen ODT Kanjers Uitzendb. 5. Het begon niet best. Niek en Peter verloren beiden hun eerste wedstrijd. Daarna ging het beter en werden er zes wedstrijden op rij gewonnen. Het ging niet altijd even gemakkelijk. Er waren maar liefst zes wedstrijden die pas in 5 games werden beslist. Niek, Peter en Dylan wonnen allen twee wedstrijden. Peter en Dylan wonnen de dubbel.
Team 4 ging op bezoek bij Red Star ’58 3. Er moesten de nodige 4- en 5-gamers worden gespeeld voor een wedstrijd was beslist. De 5-gamers werden allemaal gewonnen door Team 4. Verena Maas speelde goed, zij won twee wedstrijden. Niels en Willem wonnen ieder een 5-gamer. Verena en Willem verloren de dubbel.
Team 5 ging op bezoek bij Witac ’89 2. Het begon goed. Er werden vijf wedstrijden op rij gewonnen. Ook de laatste vier wedstrijden werden gewonnen, dus een dikke overwinning. Toch ging het niet altijd gemakkelijk. De helft van de wedstrijden werd pas in 4 of 5 games beslist. Roel en Maikel wonnen beiden drie wedstrijden. René won er twee. Roel en Maikel wonnen de dubbel.
Team 6 speelde tegen Tanaka 5. Het was een lange wedstrijd met maar liefst zes 4-gamers en drie 5-gamers. De meeste werden helaas door de tegenstander gewonnen. Cor won twee wedstrijden, Mike won één wedstrijd en Goos Loch helaas niets. Hij verloor een 5-gamer met 10-12. Mike en Cor verloren de dubbel.

Uitslagen
Waalwijk 1-Jeugd 1 5-5
Scaldina 1-Jeugd 2 10-0
The Back Hands 3-Team 1 2-8
Middelburg 7-Team 2 3-7
Team 3-ODT Kanjers Uitzendb. 5 7-3
Red Star ’58-Team 4 6-4
Witac ’89 2-Team 5 1-9
Team 6-Tanaka 5 3-7[l]