Resultaten van Alpha

OUDENBOSCH - Tijdens de regiowedstrijden te Kaatsheuvel werd Lotte Boost afgelopen weekend 9e. Op de wedstrijd in het kader van de Vierkamp bij Fier te Breda werden de aspiranten 5e en de junioren 3e. Op 24 februari is de thuiswedstrijd bij Alpha en 10 maart is de wedstrijd in Wernhout.

Turnmarathon 16 februari. Zaterdag van 8 tot 20.00 uur gymmen in de zaal. Dat gaat gebeuren om de club te sponsoren. Leden die 18 euro of meer sponsorgeld ophalen ontvangen een cadeautje. Als onderdeel van het programma die dag is er een turnclinic van Roger Auwera. Dit is een toptrainer uit Antwerpen die heel pas geleden nog een prijs voor sportverdienste in 2018 kreeg op het sportgala 2019 in Antwerpen. Ook dansschool Sisa uit Roosendaal verleent weer medewerking door het verzorgen van een les bewegen op muziek. De dag wordt afgesloten met een korte disco.

Jubileum

Dit seizoen bestaat Alpha 40 jaar. De club probeert dit heugelijke feit samen met de leden te vieren door een aantal extra activiteiten. Extra sponsors daarvoor worden nog dringend gezocht. Alpha verzorgt lessen voor gymnasten van 3 tot 80. Voor alle onderdelen: www.alpha-oudenbosch.com. Alpha neemt ook deel aan Sjors Sportief en NL Doet.[l]