VV DEVO doet goede zaken

BOSSCHENHOOFD - VV DEVO 1 heeft in de 5e klasse B goede zaken gedaan. Het won thuis op een zeer natte grasmat van Sc Welberg 1 (3-1), zag koploper SSW 1 onderuit gaan tegen Molenschot en nummer 2 DVVC 1 speelde niet het duel tegen PCP werd afgelast waar door DEVO nu op gelijke hoogte kwam met DVVC met evenveel wedstrijden. Alleen het doelsaldo is in het voordeel van DVVC.

DEVO kwam als snel tot een doelpunt van Suraj Ramkhelawan na 5 minuten spelen 1-0. Het regende daarna stevig door waardoor de grasmat moeilijk te bespelen was, maar DEVO ging hier heel goed mee om en als het met de kansen goed om was gegaan kon de score voor de rust nog hoger uitvallen, maar beide teams gingen rusten met een 1-0 stand.

Na de rust begon DEVO wederom goed vanaf het fluitsignaal en al snel kon de ploeg van Trainer Broos weer juichen nadat Patrick Koevoets de bal binnenschoot en Devo op een 2-0 voorsprong bracht. Daarna had DEVO de wedstrijd eerder moeten beslissen, maar viel de bal maar niet in het goal. En door niet goed verdedigen kwam Sc Welberg terug in de wedstrijd zo'n 20 minuten voor tijd nadat Brandon Schippers voor Sc Welberg de bal in het doel schoot 2-1. Gelukkig liet Devo zich hierdoor niet van de wijs brengen en speelde het als team de wedstrijd goed uit en de beloning viel 5 minuten voor tijd nadat Suraj Ramkhelawan zijn 2e doelpunt binnenschoot 3-1. Een zeer terechte overwinning voor DEVO 1. En zo is DEVO al 5 wedstrijden ongeslagen en is het naar de 3e plaats gestegen en is alles weer mogelijk.

Komende zondag staat de derby uit tegen De Schutters op het programma om 14.30 uur.