Springfield team D1. Springfield

Korfbalvereniging Springfield scoort weer

HOEVEN - Afgelopen weekend wonnen D1 en F1. Twee leuke verslagen van deze teams.

Oranje Wit D3-Springfield D1

De vorige wedstrijd tegen Oranje Wit hadden we verloren. Maar op zich waren we toen niet minder. Daarom waren we vastberaden om dit keer met winst terug naar Hoeven te keren. Wanneer we met snelheid zouden spelen en vanaf het begin fel van start zouden gaan, zouden we van de nummer twee moeten kunnen winnen.
De wedstrijd verliep gelijkwaardig. Aan beide kanten waren er kansen. Fenne wist als eerste te scoren. Daarna volgden Maddy en Anna ook met een afstandsschot. Net voor rust maakte Veronique er 0-4 van. In de rust konden de coaches alleen maar complimenten geven. Ga door met voorverdedigen, pak je kansen en blijf fel. De tweede helft moesten we een beetje inkomen maar gelukkig scoorde Mila 0-5. Ook Fleur wist te scoren met een omdraaischot. De tegenstander lukte het ook te scoren maar dit gaven we niet meer uit handen. Met 1-6 gingen we tevreden naar huis. Het was een gedreven wedstrijd om te zien!

Springfield F1-PKC/SWKgroep F3

Het beloofde een spannende thuiswedstrijd te worden voor Springfield F1, want de vorige keer hadden ze nipt verloren van PKC. De tribunes zaten vol met supporters. Zij zagen een geweldige wedstrijd. Al in de eerste 5 minuten stond het 3-0 voor de thuisploeg. Ze speelden snel rond, sprongen er fel tussen en waren de tegenstanders steeds iets te vlug af. Met de superspeler in het veld scoorde PKC ook nog een aantal keer, maar het was niet genoeg. Met rust stond het 8-3. In de tweede helft moest F1 de voorsprong zien vast te houden. Dat lukte gelukkig goed! De supporters gingen uit hun dak toen de scheidsrechter floot voor het einde van de wedstrijd: F1 had met 11-5 gewonnen! [l]