BOSSCHENHOOFD - VV DEVO 1 heeft zijn derde zege na de winterstop binnen. Het won uit bij De Schutters met 2-3.

DEVO opende al snel met enkele goede aanvallen, maar het vizier ontbrak in de afwerking. Daarna volgde er een rommelig gevecht, met een wat dreigender DEVO. Na een half uur spelen draaide Raymond Oostdijk goed weg van zijn tegenstander en bracht Devo op een 0-1 voorsprong. Kort na de rust kwam DEVO op een 0-2 voorsprong dankzij Patrick Koevoets. Zo'n 4 minuten daarna kreeg Devo een penalty en deze werd benut door Youri de Veth 0-3. Bij een 0-3 stand leek Devo een gemakkelijke middag te krijgen, maar in de 57e minuut kreeg De Schutters ook een strafschop. Marc Pouwe verzilverde deze strafschop en bracht De Schutters naar 1-3. Na de 1-3 begon de Scheidsrechter warrig te fluiten en met gele prenten te strooien 3 voor de Schutters en 4 voor Devo. Een goal 13 minuten voor tijd zorgde voor een spannende slotfase.

Komende zondag een thuis wedstrijd tegen TVC Breda die na 3 grote nederlagen ineens verrassend won van SVC met 3-1.

Zaterdag 23 februari

Op zaterdag 23 februari is het weer tijd voor het DEVO Bal met als Thema Back in Time. Aanvang 20:00 uur met muziek van Ronald Konings Drive in Show. [l]